Livet före livet efter detta

Alla ser vi på livet och på döden med olika ögon. Men, det var i en artikel ur Värmlands Folkblad som en så vacker mening formulerades om ”livet före livet efter detta”. Vilket direkt får en att ha respekt för döden men samtidigt få energi till att leva sitt liv här och nu. För det är precis det som vi måste göra. Dels när vi har en dålig dag, men även när vi mist någon som står oss nära och vi känner att vi kanske inte har lika stor lust att leva längre. Då gäller det att minnas men även att minnas hur det var innan och börja leva på nytt.

Kontakta de döda

Vi bearbetar sorg på många olika sätt – liksom hur vi ser på livet. Att åter hitta vägen med spådom kan vara ett alternativ för dessa med öppna sinnen. Och, även om du är skeptisk så finns det alltid möjlighet till att förändra sig. Det handlar bara om att du själv mår bra och kan gå vidare. Kanske får en seans dig att se världen på ett annat sätt och att du även kan få vet mer om livet efter detta. Men även att du kan få vägledning till hur du ska vandra längs livets väg.

Vad vi ständigt måste bära med oss är att vi inte får tappa tron på livet och allt det levande. Det är då vi tappar tron på oss själva, vilket leder till att vi sakta men säkert vittrar sönder. Så, ta tag och lev och gör det bästa av livet och känns efter nästa gång du ler, varför du ler.