Hundar dök upp på begravning

Margarita Suares begravning blev absolut inte som en begravning är tänkt att bli då det på hennes vallfärdades hemlösa hundar för att säga ett sista farväl.

Ofta har man en bild av hur en begravning kommer te sig och vi har skrivit om hur det är med att planera en begravning. Det är gärna inga oväntade moment då man vill ha stenkoll på alla steg från mottagande till gravfästning. Detta blev inte fallet när det kom till Margaritas begravning. Detta blev en begravning som många tidningar tog upp då händelsen är så otroligt fantastisk.

Gav mat åt hemlösa hundar

”Det kom hund efter hund och lade sig på golvet i rummet där gästerna satt.” (läs mer)

Bakgrunden till varför de hemlösa hundarna trillade in till ceremonin går tillbaka decennier då Margarita under hela hennes liv har gett mat åt hemlösa katter och hundar. Nu när hon inte längre fanns kvar i livet blev saknaden stort och när hennes begravning ägde vid kom hund efter hund in i kyrkan och lade sig vi kistan. Dottern menar på att detta är ett bevis på hennes betydelse samt att det kom för att säga hej då, vilket är både magiskt och fantastiskt.

I och med att dottern valt att sprida bilderna via sociala medier är det många nyhetssajter som fått nos om nyheten och det är otroligt många som har delat den. Och visst kan vi i dagens tider behöva lite fina nyheter och hopp?

10616989-english-mastiff